Toimitus ja palautus

Tämän sivun tiedot koskevat Tämä maa -kirjaa ja sen tilausta.

Kirjan hinta sisältää postimaksun kotimaan toimituksissa. Toimitamme tilaukset Postilla ja pyrimme lähettämään ne mahdollisimman nopeasti. Mikäli haluat tilata kirjoja ulkomaille, olethan meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse, niin voimme selvittää ulkomaan toimituksesta aiheutuvat kustannukset.

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ilmoitathan siitä meille mahdollisimman nopeasti joko sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoituksen jälkeen voit täyttää toimituksen mukana tulleen palautuslomakkeen, pakata sen kirjan mukaan ja palauttaa tuotteen/tuotteet meille valitsemaasi kuljetuspalvelua käyttäen. Palautus on maksullinen, eli kuluttaja vastaa itse palautuksesta syntyvistä kustannuksista. Säilytäthän lähetykselle saamasi seurantatunnuksen koko palautusprosessin ajan.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Verbatumilla on oikeus kieltäytyä tuotteen hyvityksestä, mikäli kirja ei ole enää myyntikelpoinen ja siitä näkyy selkeästi, että se on luettu.

Mikäli olette ehtineet maksamaan tilauksen ennen palautusta, hyvitämme tilauksen samalle tilinumerolle. Sen sijaan mikäli tuotetta ei ole ennen palautusta maksettu, voi tilisiirtolomakkeen hävittää. Lähetämme uuden laskun, mikäli palautettu tuote ei ole enää myyntikelpoinen.

Mikäli olet saanut virheellisen tai väärän tuotteen, olethan siitä meihin välittömästi yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse, niin pääsemme korjaamaan virheen. Reklamaatiotapauksissa tilaajalle ei synny mitään ylimääräisiä kustannuksia. Mikäli tuote on selkeästi toimituksessa vioittunut, olethan suoraan yhteydessä Postiin.

Yhteystiedot
asiakaspalvelu@verbatum.fi
050 352 1481 / Päivi Yli-Kyyny