Muusikko Erkki Liikanen on vuonna 1943 syntynyt Viipurin evakko. Vaiherikas elämä on kasvattanut Liikasesta ihmisen, joka osaa kuunnella ja palvella musiikillaan kaikkia Suomen heimoja. Hämmästyttävän monipuolisella ja lahjakkaalla Liikasella on ollut myös kansainvälistä kysyntää. 

Veijari ja herrasmies kertoo taiteilijan uran vaiheet lapsuudesta menestykseen, hurjasta hypetyksestä konkurssiin, keikkakuninkaasta Seura-lehden mainoskasvoksi. Mestarikertojien Heikki Haapavaaran ja Jukka Saastamoisen teos nostaa Liikasesta esiin hienon taiteilijan. Liikasen vuosikymmenistä avautuu kiehtova näkymä koko Suomen viihteen historiaan.

20,00 

SKU: 978-952-68811-2-6 Kategoria:

“Suomi-viihteen ykkösketju rakastuu Erkki Liikaseen. Jaakko Salo löytää Liikasen lahjat: mies soittaa, laulaa, tanssii, näyttelee, imitoi… siis oikea tähti. Kansa pyytää lisää. Syntyy elävä legenda. 

Elämäkertakirjan sankari, Erkki Liikanen, tuo mieleen klassisen varietee-taiteen parhaimmat tekijät. Hän laulaa hyvin. Hän soittaa hyvin useita instrumentteja. Hän tanssii ja liikkuu hyvin. Hän imitoi hyvin. Hän pystyy yleisön kanssa nokkelaan vuorovaikutukseen ja pitää isonkin yleisön sormiotteessaan. Hän seuraa aikaa ja tuo esiintymiseensä myös ajankohtaisuuden.”

– Ote kirjasta 

Lisätiedot

Paino 0,565 kg (kilogramma)
Mitat 20,5 × 17 × 2,3 cm (senttimetri)
Sivumäärä

207

Tekijät

Heikki Haapavaara
Jukka Saastamoinen